In 1984 begonnen als PCM Hoogervorst B.V. om vervolgens in 2009 na een doorstart verder te gaan als Mykali Orchids Int. B.V. Mykali heeft een midi-assortiment van 50 verschillende soorten orchideeën welke gekweekt worden in een kas van 16.800 vierkante meters. Opkweken van jonge planten wordt uitbesteed. De takken zijn beschikbaar van half juli tot en met half november.

Deze periode is afgestemd op de gehele Europese markt en in het bijzonder de Italiaanse markt. Onze missie is om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren aan onze klanten. Wij hebben een flexibele opstelling waardoor wij onze klanten een divers assortiment kunnen aanbieden, de takken mix is een dergelijk product wat daaruit is voortgekomen. Orchideeën worden geleverd in de lengtes 30, 40, 50 , 60 en 70.

Kwaliteit staat bij ons voorop! Om dit niveau te kunnen realiseren hebben wij geïnvesteerd in meerdere moderne technologieën. Deze technologieën stellen ons in staat om temperatuur, water en voeding aan de hand van onze nauwkeurige schema's te kunnen beïnvloeden. Verder bestaat onze kwekerij uit dubbele schermdoeken. Het vochtsysteem is onderverdeeld in meerdere segmenten waardoor de diversiteit in orchideeën gelijktijdig gekweekt kunnen worden. Zowel het water techniek als het klimaat zijn zeer geavanceerde technologieën waarbij de indal-centrale klimaat computer zowel water als klimaat modelmatig bepaald. Dit is een modelmatig gestuurd systeem. Het water techniek en klimaat beheer wordt onderhouden door "BE de Lier" te Bleiswijk. Elke soort orchidee heeft door dit geavanceerde systeem zijn eigen voeding schema waardoor alle soorten gelijktijdig gekweekt kunnen worden. Hierdoor ontstaat de ideale kleur mix en tijdstip waardoor Mykali Orchids Int BV specifiek kan richten op de productie van half Juli tot en met half November.

Ontwerp & Realisatie SK Design™ Copyright 2009 - 2020 ©